top of page
bgImage

Over ons

Gospel- en worshipkoor Total Praise

Total Praise

Onze naam zegt het al: wij zijn een gospel- en worshipkoor! Total Praise is waar we voor staan. We geloven in wat we zingen, en we willen onze liefde en passie voor God uitdragen in onze muziek. Total Praise bestaat uit ervaren, enthousiaste zangers en zangeressen. Ons repertoire bestaat uit een combinatie van black gospel en contemporary worship.

kerst in de lichtboog

Hoe het begon

In 2018 ontstond onder een aantal zangers het idee om in Houten een gospel- en worshipkoor op te richten. Uit de tientallen aanmeldingen werd tijdens een auditiedag een selectie gemaakt van ongeveer 25 zangers en zangeressen. Inmiddels zingen we alweer een aantal jaar met veel plezier met elkaar!

Wat we doen

Total Praise levert graag een muzikale bijdrage aan bijvoorbeeld kerkdiensten, festivals, bruiloften, projecten en concerten. Op zoek naar een gospel- en worshipkoor? Informeer naar de mogelijkheden! Lijkt het je leuk om met Total Praise mee te zingen? We zoeken nog tenoren en bassen. We repeteren om de week op dinsdagavond in Houten.


Onze dirigent

De dirigente van Total Praise is Pearl Jozefzoon. Pearl (1985) is naast dirigente ook zangeres en songwriter. Ze begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na het conservatorium speelde Pearl mee in diverse theatershows en musicals, deed ze mee aan The Voice of Holland en won ze het tv-programma ‘Van Popster tot Operaster’. Pearl bracht vier cd’s uit: The Time Is Now (2013), Forward (2016), de kerst-cd Het Licht Komt Eraan (2017) en de Paas-cd Genade (2020). Het koor is te boeken met Pearl Jozefzoon als dirigente, en eventueel ook met Pearl als solist.

 

bottom of page